Le bouquet du sang - Ruet, Noël (Fay-aux-Loges : Jean Bouhier, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Ruet, Noël, dedicatee: Huysmans, Camille
Nr. 537 van 1000 exemplaren genummerd van 51 tot 1050
Frans
Monografie
Keywords: poëzie