Geschiedenis van de Tongerse afdeling van het Willems-Fonds - Baillien, Camille (Tongeren : Willemsfonds, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Willems-Fonds afdeling Tongeren, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: Willemsfonds; Tongeren