Opsomer, illustré de 32 reproductions en héliogravure - Colin, Paul (Paris : Editions G. Crès & Cie, 1931)
Bevat een reproductie van een portret van Camille Huysmans
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Opsomer, Isidore; Huysmans, Camille; beeldende kunsten