Wilhelm Pieck : ein Gendenkbuch - Caspar, Günter (Berlin : Aufbau-Verlag, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Duits
Monografie
Keywords: Pieck, Wilhelm; politieke geschiedenis; Duitsland; Duitse Democratische Republiek (DDR).