[Illustraties voor 'Reinaert de Vos', in bewerking van Huber Melis]. - Van Straten, Henri (S.l. : s.n., 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Gedrukt op 4 exemplaren, 2de exemplaar
Nederlands
Album
Keywords: legenden; folklore; Reinaert de vos; grafische kunsten