Mijn land : honderd houtsneden - Masereel, Frans (Brussel : Jan van Hoorick Frans Masereel, 1956)
Gedrukt in opdracht van de Bank van Parijs en van de Nederlanden, oplage van 400 Nederlandse en 850 Franse exemplaren
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Masereel, Frans; grafische kunsten