Suite d'images du Mont des Arts d'autrefois - Vandenheuvel, Louis (Bruxelles : Editions Art & Technique, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Exemplaar speciaal gedrukt voor Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Brussel