Three continents 1944-45 : England, Mediterranean convoy, Egypt, East Africa, Palestine, Lebanon, Syria, Iraq, India, Burma front, China, Italian campaign, Germany defeated - Topolski, Feliks (London : Methuen & Co, 1946)
Aangeboden aan Camille Huysmans ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag door de Poolse Socialistische Partij
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: tekenkunst; Wereldoorlog 2