Julien Dillens, statuaire - Potvin, Jules (Bruxelles : F. De Nobele, 1913)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Potvin, Jules, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar speciaal gedrukt voor Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: beeldende kunsten