De wereld van het fraternisme : peace & fraternity - Jordaens, Jan Jacob (Antwerpen : s.n., 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Jordaens, Jan Jacob, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: utopisme; pacifisme; religie