Het zwaard van Silverio : legenden (S.l. : Trudo Hoewaer, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hoewaer, Trudo, dedicatee: Huysmans, Camille
Bundel van 6 oude Italiaanse legenden, vrije vertaling van 1939, herzien in 1956
Nederlands
Monografie
Keywords: legenden