Aan de waterkant - Kuypers, Julien (Antwerpen : De Sikkel, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Kuypers, Julien, dedicatee: Huysmans, Camille
Gedrukt op 100 exemplaren Hollands Van Gelder, nr. 6
Nederlands
Monografie
Keywords: reisverslagen; Vlaanderen