Het vroegste dierenepos in de letterkunde der Nederlanden : Isengrimus van Magister Nivardus - Van Mierlo, J. (Antwerpen Brussel Gent Leuven : Standaard Boekhandel, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit De Verslagen en Mededelingen der Koninklijke Vlaamsche Academie voor Taal- en Letterkunde
Nederlands
Monografie
Keywords: legenden; folklore