Het spel van liefde en dood - Rolland, Romain; Vandervelde, Emile (Brussel : Frans Van Belle, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Geautoriseerde vertaling van L. Roelandt
Nederlands
Monografie
Keywords: theater; Franse Revolutie