Prague and Berlin 1918-1938 - Uhliř, František; Steed, Wickham (London : Hutchinson, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Uhliř, František, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Brochure
Keywords: politieke geschiedenis; pangermanisme; Tsjecho-Slowakije.