L' action du Groupe Socialiste au Conseil de la République - Roubert, A. (Arras : Société d'Editions du Pas-de-Calais, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Brochure
Keywords: Vierde Republiek; lokaal beleid; Frankrijk