In memoriam Staf De Clercq : 16 september 1884 - 20 oktober 1942 - Panis, A.; Vlaams Nationaal Verbond (VNV) (Antwerpen : Volk en Staat, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: extreemrechts; fascisme; Wereldoorlog 2; Vlaanderen