Van het noorden tot het zuiden : de schuldenlast in al zijn staten. - Komitee voor de Opheffing van de Derde Wereldschuld (KODEWES) (Brussel : KODEWES, 1998)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie