Het oude Diest - Du Bois, D. (Diest : E. & J. Uten, 1934)
Bibliotheek Camille Huysmans
Opgedragen door de Stad Diest aan haar ereburger Staatsminister Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: stadsgeschiedenis; Diest