De dulle Grieten : alternatief op de beroering van Dolle Mina : contestatieroman - Andries, Marc (Antwerpen Utrecht : Brito, 1971)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: vrouwenemancipatie; romans