De Friesche eigennamen verklaard : populair-wetenschappelijk voor het Friesche en Nederlandsche Volk beide - Schurer, B.J. (Den Dolder : Schurer, 1939)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Schurer, B.J., dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: naamkunde; Friesland; Nederland