Werken van Michiel De Swaen - De Swaen, Michiel; Huysmans, Camille; Sabbe, Maurits; Celen, V. (Antwerpen : De Sikkel, 1928)
Bevat: 1. De tooneelspelen 1
2. De tooneelspelen 2
3. Het leven en de dood van Jesus Christus : eerste deel
4. Het leven en de dood van Jesus Christus : tweede deel
5. Verscheyden godtvruchtige en sedige rym-wercken
Bibliotheek Camille Huysmans
Genummerde exemplaren
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: toneel; literatuur