Ik dien - Teirlinck, Herman; Masereel, Frans (Antwerpen : De Sikkel, 1938)
Bibliotheek Camille Huysmans
Exemplaar nummer 5 (van 100) gedrukt op Pannekoek, met handtekening van Herman Teirlinck en Frans Masereel
Bevat opdracht
Nederlands
Monografie
Keywords: toneel