Het leven na den dood met voorbeelden welke getuigen dat herinnering en genegenheid na den dood voortleven - Lodge, Oliver J.; Boissevain, J.W. (Amsterdam : Johannes Müller, 1920)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 1; egodocumenten