Nieuwe perspectieven in zake decentralisatie en deconcentratie : rede naar aanleiding van de opening van de gewone zitting 1965 van de provinciale raad - De Kinder, Roger (Gent : Provinciale Raad van Oost-Vlaanderen, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure