De waarachtige geschiedenis van Op-Sinjorken - Van Tichelen, Hendrik; Van Offel, Edmond (Antwerpen : Nederlandsche Boekhandel, 1927)
Bibliotheek Camille Huysmans
Luxe-uitgave, losbladig. Exemplaar nr. 3 op Hollands Van Gelder Papier, genummerd van 1-50 (met een tweede stel van de volblad-platen in zwartdruk) behorende aan Camiel Huysmans, Minister van Kunsten en Wetenschappen
Nederlands
Monografie
Keywords: legenden; folklore