Zwarte verzen : vierde bundel - Hermans, Ward ([Antwerpen] : Hermans, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hermans, Ward, dedicatee: Huysmans, Camille
Privé-uitgave
Bevat: Het stervend huis, uit het dagboek van een zwarte zwerver [Losbladig]
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie