La couronne d'ombre : pièce antihistorique en trois actes et onze tableaux - Usigli, Rodolfo (Bruxelles : A l'enseigne du chat qui pêche, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Usigli, Rodolfo, dedicatee: Huysmans, Camille
1 exemplaar gedrukt voor Camille Huysmans
1 exemplaar met opdracht
Voorstellingen grepen plaats in november 1948 door het "Théâtre National de Belgique"
Frans
Monografie
Keywords: toneel