Het begrip 'cel' en het zenuwstelsel - De Groodt, M. (S.l. : s.n., 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: De Groot, M., dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Belgisch Tijdschrift voor Geneeskunde, nr 5, 1 maart 1955
Nederlands
Brochure