L' ouvrier allemand et l'invasion de la Ruhr - Osterroth, Nicolaus (Berlin : Verlag für Politik und Wirtschaft, 1923)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Brochure
Keywords: Wereldoorlog 1; economie; internationale politiek; Duitsland