Stemt rood voor de gemeenteraden - Ankersmit, J.F.; Sociaal-Demokratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : SDAP, 1913)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: algemeen kiesrecht; Nederland