De portefeuille-kwestie - De Roode, J.J.; Sociaal-Demokratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : Brochurenhandel SDAP, 1913)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: algemeen kiesrecht; Nederland