Don Juan : spel - Hensen, Herwig (Brussel : Manteau, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hensen, Herwig, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar nummer 145 (oplage van driehonderd exemplaren)
Nederlands
Monografie
Keywords: toneel