Winterrozen voor een kwakzalver : een verhaal - Daisne, Johan (Gent : Snoeck-Ducaju, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Daisne, Johan, dedicatee: Huysmans, Camille
Uittreksel uit het "Belgisch tijdschrift voor militaire geneeskunde" 101(1948) 9/10
Nederlands
Monografie