Gedenckclanck 1940-1944 - Booy, Thijs (Alphen a/d Rijn : Booy, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Booy, Thijs, dedicatee: Huysmans, Camille
Bloemlezing illegale poëzie
De meeste in deze bundel opgenomen gedichten zijn afkomstig van getypte, gestencilde en gedrukte pamfletten, die in de bezettingstijd de ronde deden in Nederland
Nederlands
Brochure
Keywords: Wereldoorlog 2; poëzie; Nederland