Prenten van Albert Hahn Sr. : een keuze uit zijn werk - Hahn jr., Albert; Polak, Ed. (Amsterdam : Becht, 1928)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: spotprent; antimilitarisme; Wereldoorlog 1