Trzy wspomnienia : Kazimierz Czapiński, Zygmunt Piotrowski, Mieczysław Niedziałkowski - Ciolkosz, Adam (Londyn : Nakladem Komitetu Zagranicznego Polskiej Partii Socjalistycznej, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Pools
Brochure
Keywords: sociaaldemocratie; socialistische partijen; biografieën; Polen