The labour movement and the polish cause : a plea for fair play - Dollan, Patrick J. (London : Liberty Publications, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Verslag van een toespraak tot geëmigreerde Poolse socialisten in Londen op 11 oktober 1944
Engels
Brochure
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Wereldoorlog 2; emigranten; Polen; Groot-Brittannië.