Democratic Poland answers - Parker, John; Polish Brains Trust (London : Liberty Publications, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Brochure
Keywords: Wereldoorlog 2; socialistische partijen; territoriale kwesties; Polen