Potsdam vingt ans après - Keplicz, Klemens (Warszawa : Zachodnia Agencja Prasowa, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: internationale conferenties; Wereldoorlog 2; territoriale kwesties