1939-1945 : We have not forgotten = Nous n'avons pas oublié = Wir haben es nicht vergessen : abridged edition - Mazur, Tadeusz; League of Fighters for Freedom and Democracy; Tomaszewski, Jerzy (Warszawa : Polonia, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Frans
Duits
Monografie
Keywords: concentratiekampen; oorlogsmisdaden; Wereldoorlog 2; Polen