International Labour Assistance Aid for Hungary = Secours aux réfugiés hongrois de l'Entraide ouvrière internationale = Ungarnhilfe des Internatoinalen Arbeiterhilfswerkes - Luyten, Jan (Bern : International Labour Assistance Entraide Ouvrière Internationale Internationales Arbeiterhilfswerk, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Frans
Duits
Monografie
Keywords: Hongaarse opstand; politieke vluchtelingen