Polytechnische Bildung und Erziehung in der DDR = Polytechical instruction and education in the GDR = L'éducation et l'instruction polytechniques en RDA - Postler, Fred (Berlin : Volk und Wissen, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Duits
Russisch
Engels
Frans
Monografie
Keywords: onderwijs; Duitse Democratische Republiek