50ste verjaring van de USSR : academische gala op vrijdag 17 november 1967 zaal Koningin Elisabeth Antwerpen - Belgo-Sovjetse Vereniging (BSV) (S.l. : BSV, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure