Verslag van de Raad van Beheer op de gewone Algemene Vergadering van 26 maart 1959 : verslag van het Toezichtscomité, verslag van de revisoren boekjaar 1958. - Nationale Maatschappij voor de Kleine Landeigendom (NMKL) (St-Gillis Brussel : Nationale Maatschappij voor de Kleine Landeigendom (NMKL), 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: huisvesting; landbouw