Manifeste signé par 93 savants allemands aux nations civilisées : les réponses - Vandervelde, Emile; Capus, Alfred (Paris : Imprimerie Descamps, 1915)
Europese reacties op een artikel van 4 augustus 1914 in 'Gazette de Cologne' waarin Duitse intellectuelen het Duitse optreden rechtvaardigen
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Brochure
Keywords: militarisme; Wereldoorlog 1; Duitsland