Oude beroepen en Vlaamse familienamen - Carnoy, A. (Oudenaarde : Drukkerij Sanderus, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Carnoy, A., dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Handelingen VI der Zuidnederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis
Nederlands
Brochure