Hommage à Israel : mai 1948 - mai 1951 - Fédération Sioniste de Belgique (Bruxelles : Fédération Sioniste de Belgique, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven naar aanleiding van de derde verjaardag van de onafhankelijkheid van Israel
Frans
Brochure
Keywords: viering; joodse staat; Israël