Israel 1948-1953 - Breit, Joel (Paris : Fédération Sioniste de France, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat organigram van de Franse zionistische organisatie
Frans
Monografie
Keywords: fotoboeken; Israël