Israel - Ben-Gurion, David (Jerusalem : Massadah, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Fotoboek verschenen naar aanleiding van de tiende verjaardag van de onafhankelijkheid van Israël
Engels
Frans
Monografie
Keywords: fotoboeken; Israël